GREAT

SCHEME

PUBLISHERS

Stephan Molier

Biografie

Stephan Molier (1988) verhuisde naar Londen en op dezelfde dag sprong er een man van het dak van een bankgebouw. Een aantal dagen later schoot een andere bankier een kogel door zijn eigen hoofd. In het jaar dat daarop volgde maakte hij de economische crisis van dichtbij mee. Hij had een huisgenoot die werkte als assistent van een bankdirecteur. Door hem ontdekte hij de wereld van het grote geld, macht en betaalde liefde. Hij nam zijn verhalen mee naar huis en begon met het schrijven van zijn debuutroman Bankier van de dood.

Volg Stephan op social media

Interview

Radioprogramma
Young Agga

Stephan Molier was te gast bij het radioprogramma 'Young Agga' van Den Haag FM. Stephan vertelt over het uitbrengen van zijn debuutroman 'Bankier van de dood' en de promotietour die daar op volgde. Ook vertelt hij over zijn tweede boek waar hij op dit moment aan werkt en volgend jaar zal verschijnen.

Interview

Radioprogramma
Van Horen Zeggen

Stephan Molier vertelt op de radio over zijn debuutroman Bankier van de dood. Het boek verscheen op 1 juni 2018 en ligt in meer dan 200 boekwinkels in Nederland en België. In het interview vertelt Stephan over het jaar dat hij in Londen woonde, het schrijfproces van zijn debuutroman en over zijn tweede boek. Dit nieuwe boek verschijnt in juni 2020.

Interview

Radioprogramma
Omroep Vlaardingen

Stephan Molier was te gast bij Omroep Vlaardingen. Stephan vertelt over het uitbrengen van zijn debuutroman 'Bankier van de dood' en de promotietour die daar op volgde. Ook vertelt hij over zijn tweede boek waar hij op dit moment aan werkt en volgend jaar zal verschijnen.

Great Scheme Publishers

www.greatscheme.nl

info@greatscheme.nl

06 14 22 20 99