GREAT

SCHEME

PUBLISHERS

De nieuwe roman De wereld van APE is verkrijgbaar via de webshop van Amazon.

Klik hier voor de link naar de webshop van amazon.com

SYNOPSIS

De wereld van APE

Anna Andersson is zeventien jaar oud wanneer zij haar ouders verliest bij een auto-ongeluk. Door onbekende oorzaak stort de auto van een brug en raken zij ter water. Hoewel Anna het ongeluk overleeft worden de lichamen van haar ouders niet gevonden.


De vader van Anna, David Andersson, is ontwikkelaar van een virtuele wereld genaamd APE. APE staat voor Alternative Planet Earth, een virtuele wereld die sprekend lijkt op de echte wereld. Met de APE-bril van haar vader heeft Anna toegang tot deze virtuele wereld. Na het traumatische verlies van haar ouders voelt ze zich niet meer veilig in de echte wereld dus vlucht ze dagelijks naar de virtuele wereld van haar vader.


Op een dag ontmoet ze Daniel in de wereld van APE. Daniel is een mysterieuze jongeman van begin twintig met een passie voor kunst. Hij probeert zijn plaats te vinden in de virtuele kunstwereld tussen de elite. Als Anna verliefd wordt op Daniel begint ze zich langzaam beter te voelen, totdat hij haar op een dag vertelt dat haar vader nog leeft.